عینک زدن بعد از عمل بینی + خطرات تخریب بینی با عینک زدن

فهرست مطالب

یکی از رایج ترین عوارضی که موجب تخریب استخوان پل بینی می شود ، عینک زدن بعد از عمل بینی است. عینک زدن بعد از عمل بینی می تواند موجب تخریب و تغییر بافت بینی شده و نتایج رینوپلاستی را تحت تاثیر قرار دهد. از این رو در ادامه از این مقاله همراه ما بوده تا به بررسی دقیق نحوه پیشگیری از این عارضه و بهترین جایگزین برای عینک بعد از جراحی بینی بپردازیم.

عینک زدن بعد از جراحی بینی

چرا عینک زدن بعد از عمل بینی مخرب است؟

میدانیم که عمل بینی ، نیازمند رعایت نکات بعد از عمل و مراقبت های ویژه ای است. این کار به دلیل حساس بودن شرایط بینی در روزها و هفته های اولیه بعد از عمل زیبایی بینی انجام شده و هرگونه ضربه یا فشار خفیف نیز به بینی می تواند سبب تغییر فرم و آسیب به آن شود. عینک زدن بعد از عمل بینی نیز به دلیل قرار گیری بر روی استخوان پل بینی ، موجب آسیب و تخریب بافت بینی شده و می تواند فرم آن را تحت تاثیر قرار دهد. بنابراین از این رو این اقدام مخرب به شمار می رود.

چه زمانی بعد از عمل بینی عینک بزنیم؟

بهترین زمان عینک زدن بعد از عمل بینی حداقل 3 ماه بعد از عمل بینی است که بینی به ثبات و ترمیم بافتها رسیده باشد. عینک زدن در قبل از زمان توصیه شده از جانب پزشک میتواند فرم جدید بینی را تحت تاثیر قرار داده و در نتیجه سبب بافت آن را تخریب کند.

عوارض عینک زدن بعد از جراحی بینی

عینک زدن بعد از عمل بینی همراه با برخی عوارض است که برخی از آنها عبارت اند از:

  • فشار روی پل بینی: این فشار هرچقدر هم که خفیف باشد ، در روزهای ابتدایی بعد از عمل می‌ تواند به تغییر شکل غضروف و استخوان‌ های پل بینی منجر شود.
  • کاهش کیفیت نتایج جراحی: در صورت عدم رعایت نکات مربوط به عینک زدن، نتایج عمل بینی ممکن است تحت تاثیر قرار گیرد.
  • ایجاد ناراحتی و درد: استفاده از عینکهای سنگین می‌ تواند باعث درد و ناراحتی در ناحیه جراحی شده شود.

دریافت مشاوره رایگان جهت عمل بینی از دکتر قلعه باغی

راه های کاهش عوارض

به طور کلی افراد به منظور کاهش عوارض ناشی از عینک زدن بعد از عمل بینی می توانند از انواع نگهدارنده های عینک استفاده کرده تا عینک به بینی فشار وارد نکرده و فرم آن را تحت تاثیر قرار ندهد. همچنین یکی دیگر از راه های پیشگیری و کاهش عوارض ، استفاده از لنز های طبی و تماسی می باشد که بیماران می توانند از آنها استفاده کرده و بینایی را تحت تاثیر قرار ندهند. ناگفته نماند که بعد از عمل بینی می بایست حتما از عینک های سبک با فریم های ظریف استفاده کرده تا سنگینی و فشار آن سبب فرورفتگی نشود. معمولا عینک های آفتابی دارای فریم های بزرگ و ضخیم هستند که استفاده از آنها موجب تاثیر مستقیم بر روی بینی شده و به آن فشار وارد می کند. در نتیجه بهتر است که برای پیشگیری از تابش مستقیم نور خورشید ، از کلاه آفتابی استفاده کنید.

آیا عینک زدن مکرر باعث قوز بینی می شود؟

خیر به طور کلی عینک زدن باعث قوز بینی نمی شود. اما ممکن است دچار خسته به نظر رسیدن چشم ها ، تیرگی دور چشم ، رد انداختن در قسمت زیر چشم و روی بینی شود که با کنار گذاشتن عینک و به کار گیری سایر روشهای درمانی کاملا بهبود می یابد. اما در بینی های جراحی شده این موضوع کاملا متفاوت است و سبب تغییر فرم آن می شود.

مدیریت بینایی در زمان عمل بینی

اگر دارای چشم هایی ضعیف هستید و از عینک استفاده می کنید ، توصیه می شود که ابتدا از روشها و عمل های مربوط به حذف عینک برای بازگرداندن نمره چشم استفاده کرده تا بینایی شما کامل شود. اما اگر به هر دلیل شرایط انجام عمل های بینایی را ندارید و قصد جراحی بینی دارید ، توصیه می شود که در طول دوره نقاهت خود از لنز های تماسی استفاده کرده تا بینایی شما دچار اختلال نشود.

سخن نهایی

باید گفت که هرگونه فشار بعد از عمل زیبایی بینی حتی فشار خفیف ، می تواند سبب بروز عوارض جدی از جمله تغییر فرم بینی و خطرات ناشی از آن شود. از این رو گفته می شود که عینک زدن بعد از عمل بینی نیز یک امر مخرب به شمار می رود که به دلیل وارد شدن وزن عینک به بینی سبب درد ، فرو رفتگی استخوان پل بینی و غیره شود. بنابراین اگر چشمان شما ضعیف است و عینک یک نیاز جدی برای شما به شمار می رود موضوع را حتما با جراح بینی تهران در میان بگذارید.

دکتر سهند قلعه باغی

بهترین جراح بینی در تهران که علاوه بر کسب رتبه ۳۸ در کنکور سراسری، دانش آموخته دکتری عمومی علوم پزشکی تهران بوده اند. همچنین  ایشان دوره دکتری تخصصی را نیز در همین دانشگاه گذرانده و دارای بورد تخصصی هستند. انجام  جراحی بینی اولیه و ترمیمی تخصص های ایشان بوده که در آن از مهارت و موفقیت بالایی برخوردار هستند.

0 0 رای ها
امتیاز برای مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اشتراک گذاری مقاله