زمان پیرسینگ زدن بینی بعد از عمل | خطرات سوراخ کردن دماغ

فهرست مطالب

پیرسینگ بینی یکی از زیورآلات بسیار محبوب خانمها شناخته می شود که شامل سوراخ کردن پره های بینی ، سوراخ کردن کلوما یا حتی پوست روی استخوان پل بینی نیز می شود. پیرسینگ معمولا بی خطر است اما در برخی مواردی که فرد از شرایط خاص مانند جراحی بینی انجام داده باشد ، بهتر است با توصیه و مشورت با پزشک این اقدام انجام شود. در ادامه از این مقاله همراه ما بوده تا به بررسی دقیق نحوه و نوع پیرسینگ زدن بعد از عمل بینی بپردازیم.

عکس پیرسینگ بینی

پیرسینگ بینی بعد از عمل

پیرسینگ بینی یک زیور بسیار زیبا و محبوب در بین افراد است که دارای انواع متعدد بوده و شامل انواع مختلف می باشد. محبوب ترین نوع پیرسینگ بینی ، نوعی است که فرد در آن اقدام به سوراخ کردن پره بینی می کند. البته که نوع پیرسینگ کلوما (قسمت پایینی بینی ) نیز بسیار رایج بوده و می توان از آن یاد کرد. می دانیم که جراحی بینی یک پروسه چندین ماهه است که مراقبت ها و نکاتی که بعد از آن باید رعایت کنید بسیار زیاد هستند ؛ یکی از این موارد ، زمان پیرسینگ زدن به بینی است.
معمولا توصیه می شود که از 6 ماه تا 1 سال بعد از جراحی بینی ، از هیچگونه پیرسینگی استفاده نکرده و بینی را تحریک نکنید.

آیا می توان بعد از جراحی از سوراخ پیرسینگ قبلی استفاده نمود؟

خیر ، اگر از قبل جراحی بینی را سوراخ کرده اید و تصور می کنید که بعد از عمل هم میتوانید از آن استفاده کنید ، باید بگویم که بعد از جراحی ، امکان جا به جایی سوراخ های بینی وجود داشته و ممکن است همین موضوع سبب تداخل در ظاهر پیرسینگ شود. بنابراین اجازه دهید سوراخ بینی کاملا بسته شده و بعد از بهبودی کامل مجدد بینی را سوراخ کنید.

پیرسینگ بینی بعد از عمل چه عوارضی دارد؟

یکی از مهمترین عوارض هایی که پیرسینگ انداختن بعد از جراحی به دنبال دارد ، افزایش تورم بینی است. هرگونه شی خارجی که موجب تحریک یا فشار به بینی شود ، مخرب بوده و توصیه نمی شود . علاوه بر آن عوارض سوراخ کردن بینی بعد از جراحی می‌ تواند برای افرادی که به تازگی جراحی بینی انجام داده‌اند، بسیار نگران‌ کننده و جدی باشد. از جمله این عوارض می‌ توان به عفونت، خونریزی، التهاب و تورم اشاره نمود. همچنین که یکی دیگر از مشکلاتی که ممکن است پس از پیرسینگ بینی بعد از عمل رخ دهد، آسیب به بافت‌ های غضروفی بینی (در مواردی که از پیرسینگ کلوما استفاده می شود) است. این آسیب می‌ تواند بر ظاهر بینی تاثیر منفی گذاشته و روند بهبودی را دچار تداخل کند. سایر عوارض های سوراخ کردن بینی بعد از عمل بینی عبارت اند از:

  • ایجاد عدم تقارن در حفره های بینی
  • احتمال کج شدن بینی
  • باقی ماندن ورم
  • عفونت
  • فشار آوردن به بینی

مراقبت‌ های بعد از پیرسینگ زدن به بینی

اگر تحت هر شرایطی قصد پیرسینگ کردن بینی را دارید ، علاوه بر مشورت با پزشک ، حتما از فرایند های مراقبتی برای بهبودی سریعتر پیروی کنید که عبارت اند از:

  • مراجعه به پزشک: برای سوراخ کردن دماغ حتما به پزشک مراجعه کرده و از افراد غیر متخصص کمک نگیرید.
  • استفاده از آنتی‌ بیوتیکها: دارو ها یا آنتی بیوتیک های توصیه شده را به موقع استفاده کنید.
  • پاکسازی محل پیرسینگ: باید محل سوراخ شده را به صورت مرتب و با استفاده از محلول‌ های ضدعفونی‌ کننده تمیز کرده تا از عفونت آن جلوگیری شود.
  • پیرسینگ ضد حساسیت : از پیرسینگ های ضد حساسیت که احتمال عفونت یا آسیب به بدن در آنها کمتر است ، استفاده کنید (پیرسینگ با جنس طلا یا نقره)
  • چکاپ: توصیه می شود که 7 الی 10 روز بعد از پیرسینگ زدن ، به پزشک خود مراجعه کرده تا شرایط پیرسینگ را به صورت دقیق بررسی کند. (تا دچار آسیب یا عفونت نشود)

سوراخ کردن دماغ بعد از جراحی

توصیه نهایی

انجام پیرسینگ بینی می تواند تاثیرات بسزایی در زیبایی بینی و صورت به همراه داشته باشد، اما این اقدام به خصوص بعد از انجام جراحی بینی ، باید با دقت ، گذشت زمان مناسب و پس از مشورت با جراح بینی و متخصص انجام شود. رعایت زمان مناسب و مراقبت‌ های بعد از سوراخ کردن بینی می‌ تواند به شما کمک کند تا از بروز مشکلات و عوارض جلوگیری کنید.

دکتر سهند قلعه باغی

بهترین جراح بینی در تهران که علاوه بر کسب رتبه ۳۸ در کنکور سراسری، دانش آموخته دکتری عمومی علوم پزشکی تهران بوده اند. همچنین  ایشان دوره دکتری تخصصی را نیز در همین دانشگاه گذرانده و دارای بورد تخصصی هستند. انجام  جراحی بینی اولیه و ترمیمی تخصص های ایشان بوده که در آن از مهارت و موفقیت بالایی برخوردار هستند.

0 0 رای ها
امتیاز برای مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اشتراک گذاری مقاله